Läget är snart

Med bara två dagar kvar till själva flytten så känns det bra, har haft nån panikkänsla här och där men det är inte mer än att jag har sätt till att komma igång med städning så har känslan gått över. Idag var jag uppe tidigt för att tokstäda. Skönt då att herrn har sin bärbara dator som jag kunde låna till musik, hade verkligen fått panik annars, att inte kunna lyssna på musik medan jag städar. Hemska tanke, uh.

Imorn blir det Halloweenpynt-shopping med Carro, så blir det till att karva pumpa senare iaf. spännande.
Måste ju även inhandla dricka tills lördag, har inte mkt hemma dessvärre. plus att jag skulle behöva kompletera min outfit då skodelen inte funkar....

får se till att skriva mer senare, ska snart sänga butiken.


Idiot Blogg!

Skitfan loggade ut mig när jag tryckte på publiceraknappen då jag just skrivit ett jävla inlägg!!
Så nu måste jag klaga på fanskapet istället för att försöka skriva om det tidigare.

Får väl göra ett nytt försök imorn då jag inte är lika irriterad!!
Skitgrejer!!

Med spel i framgrunden..

...sitter jag nu helt utslagen i soffan efter vårt träningspass på gymmet...inte för att jag var så värst duktig idag men jag tog mig dit iaf 8)  Följde med Carro till Arninge, vilket resulterade i att jag kom hem med två saker; Ett par tuffa lyser-i-mörkret-(barn)vantar med döskallar på. Något för små men det talar vi inte om. Så kom jag även därifrån med ett schysst bälte som dessutom va på rea så det kostade mig bara 50kr. nice.

Herrn sitter och spelar nåt jävla xboxspel så jag får försöka roa mig vid datorn, skönt nu är ju att vi plockat isär min stationära så jag får låna hans bärbara vilket gör att jag kan sitta i soffan (eller vart fan jag vill) 8D

Men jag ska försöka göra ett byte så att jag får kolla på min serie snart, vill bli lite deprimerad för en stund. Haaah. Undrar om jag kommer orka se klart alla säsonger då den tydligen bara blir mer och mer deppig. Ännu så länge innehåller den ju iaf en del humor också. 

Tyvärr måste ju hundarna få en promenad snart så det är väl prio ett, jävligt kallt ute bara... 

Mjaaauu

Oj oj ja nu är det alltså bestämt. Vi ska ta hand om TVÅ mysiga kattungar.
Jag och kollegan J åkte ju för att kolla på dem igår, och istället för två så var där tre stycken.
En vit/creme, en svart och en grå. Jag fastnade väl mest för de två förstnämnda även om den går var fin den med. Vi kommer ta dem om några veckor så att de kan få komma till vet. först bl.a.

Men där har ni det iaf...
Bilder kommer senare. 8)

En lite notis

Bara för att det handlar om en hund...

Det kikade in en snubbe genom dörren nyss och frågade om det va ok att ta med hunden in,
Självfallet sa jag, inge snack om saken. Så in kliver en supersöt och snäll rottis med sin husse.
De går till nyhetshyllorna och väljer film, kommer till kassan och då passar jag ju givetvis på att klappa hunden. Den kände ju antagligen lukten av våra hundar för den ville gärna krypa in under svängdörrarna till disken men den va inte så ivrig bara lite nyfiken. ...



 

Kandy with the capital K

;D

På jobbet nu då, som alla måndagar är här lugnt, inte ens filmlevernasen har kommit, vilket är irriterande.
Men kommer de inte snart så kommer de väl imorn istället. Då jobbar jag med så det är bra. 
Lösgodiset är iaf fräsht numera, vi slängde och bytte ut en massa förra onsdagen så nu slipper vi skämmas här.  
Fick lite positiva besked av chefen när han kom för att hämta pengarna iaf, då känns det ju något roligare att jobba, men frågan är ju hur mkt bättre de blir på sin "personalvård" då de slipper alla andra högre prioriterade problem. I'll believe it when I see it. Iofs tror jag aldrig de slipper alla prblem, vem fasen gör det egentligen, men jag menar de som är så där galet störande. Aja nog om det hörrni.

Längta lista:
Imorn- då det blir kollande av kattunge
Den 30 okt- då vi först flyttar! för att senare svida om till halloweenfesten
.

Finns säkert massa mer att längta till men det är för långt bort än, ingen idé att ödsla tid.

Trevlig eftermiddag hörrni

 

 


Amores Perros

Me loves dogs...men jag får visst inte plats med fler än två hemma, 8/
Men usch och fy för dem som inte kan sköta om djuren dem tagit på sig ansvaret för. Me hates!
Av den anledningen ska jag iaf kolla på en kattunge imornkväll efter jobbet. Kollegan J ska köra oss två för att se dessa två söta tio veckors ungarna som behöver nytt hem. Så får vi se hur det löser sig. Herrn har sagt ja till att jag får skaffa en katt så jag har tänkt på det ett tag men det är ju värt att tänka igenom noga.

Det går bra med packandet och städandet iaf,nästan hela köket är klart, det är bara badrummet som kommer ta tid, men som tur är har herrn sagt att han ska göra det mesta där inne 8) VILL BARA FLYTTA NU!!
Snart snart iaf.

Ska jobba helpanna idag, har ju ändå varit ledig fyra dagar så det är väl inte mer än rätt, tyvärr försvann de lediga dagarna för fort som vanligt. Men jag fick mkt gjort, plus att jag hann ha roligt med...
Drack vin i lördagskväll hos Carro och Robin... roligt roligt. 8)

Foxy ligger här i soffan bredvid mig och försöker få min uppmärksamhet genom att vilja nafsa och "sparka" med framtassarna. Min plutta. Så nu är det dags att gå ut med dem.




Zombielike


Seg i skallen är bara förnamnet, att stå 11h i en butik är överskattat....om det ens är skattat...haah...
Har visserligen haft en liten rush idag men vad hjälper det nu. Gårdagen var mkt roligare då jag faktiskt hade kunder hela dagen. Jag har iofs hunnit med att göra lite nödvändigt skit istället så det får väl räcka, kan ju inte få allt på samma gång antar jag.

Efter två helpannor, ska jag jobba två och halv till... helt ok tycker jag för sen blir det fyra och en halvs ledighet. Så borde det va jämt, men dessa helpannor fuckar upp min hjärna, och så vill jag ju hinna med mina hundar så jag får glatt se till att jobba fler halvdagar ändå. Kollade faktiskt lite annat jobb idag... hittade spec. ett som jag vill söka, dumma är att det ligger i Uppsala, nog för att det är rätt nära då jag kan ta Upptåget, det är mer att jag vant mig vid att ha ett så pass flexibelt schema att jag ändå drar mig för att söka. Jag vet, dumt dumt och åter dumt. Men jag är bortskämd vad gäller det, men det är också det enda. Men jag måste söka skiten, så är det bara.

Och äntligen hörrni, har jag gått med i det där förbaskade facket...
så det kanske är dags att jag börjar göra lite uppror!? 8P

Rätt blankt just nu så jag får ge mig.
Good night


Half-packed

Hade en mkt bra helg. Orkar inte minnas vad jag gjorde i lördags iofs...eller jo ok då...vi va och hämtade vår fotölj som kommit och sen tog vi det lugnt hemma. Söndagen bjöd på lite shopping och bakande tillsammans med Carro. Vi käkade också subwaymackor, tog med oss hem till grabbarna som spelade med sin gubbar. Fikat tog vi lite senare när allt bakande var klart. mums mums var det.

Denna dag bjöd (ännu så länge) bara på jobb...förutom det att jag hälsade på mamma innan och fick bullar och käk med mig till jobbet. 8)

Imorn kommer besiktningsmannen så får vi se vad han säger, men jag vet att jag ej åstakommit några skador i hemmet så det är lugnt. Sen blir det till att flyttstäda. uh. Men jag får ju som sagt hjälp av härliga H så det känns bra.

Och nu till det jag tänkte skriva från början... så fort våra gäster åkte hem igår så blev jag, konstigt nog, på packhumör. Satte igång med att packa i pappkassar, för vi ska ju ändå inte flytta långt så det funkar ju skitbra. Hade några få lådor hemma som vi använde till glas och sånt där ömtåligt skit. Blir bra det här. 8)

tillbaks till jobbet...

Moving planes

Oooh yeees, nu har vi fått klart när vi ska flytta...dessvärre krockar det ju med vårt Halloweenparty men då är Kat Von P och Wasa så schyssta att vi har festen hos dem. Najs bajs. Så nu gäller det att tokpacka!?..vet inte riktigt hur det ska gå till...vi behövet ju iofs inte packa allt så värst noga då vi bara flyttar några nr bort men iaf.
Jag tycker att allt känns rätt krångligt...spec. själva flyttandet men det ordnar ju herrn som är grym på detta. 8)

Har varit ute i god tid med adressändringen också, och det är viktiga grejer det. Även bredband, telefon och tv är klart. Öh, uh vill inte tänka på allt som man måste komma ihåg...

Men nog om det...

Jag har beställt min Halloweendräkt. Men inga avslöjanden, ni får vänta och se...får hoppas på att den passar först, beställde via nätet så det kanske måste göras några justeringar...säkert...för det är "one size".

Skriver nåt mer en annan gång

RSS 2.0