It's a nice day for a white wedding

Vore kul att få gå på bröllop snart, men vi fick iaf va med och fira med Kat Von P och Wasa som förlovade sig igår!! Glattiiiis! Jag hade askul! Och det va extra roligt att min polare Maj kom med så fick jag träffa henne igen. Händer alldeles för sällan även fast vi bor i samma kommunjävel. Och blev bjuden på drinks och lakritsshot också... ínte dumt...så började man kvällen med att dricka viiiin, väldigt ovanligt för min del men det va gott...By the river...ända vinet jag dricker just för att det är sötare än andra viner.
Släppte lös på dansgolvet gjorde vi med en stund...haaah...men det behövdes.

Inte jättemkt bakis idag heller, nice! Bara jävligt hungrig så snart vill jag till pizzerian för mat och dricka med herrn. Fast först ett avsnitt Eureka och så måste våra små fyrbentingar få en promenad. Men hungrig är jag...så jag trycker i mig massa goda kakor så länge för att dämpa lite.

heheh just det, Baron fick ligga ute på altan en stund tidigare idag...då kommer en kattjävel och ska bli vän med honom, bara sädär. Först schasade jag bort den men så närmade den sig igen sekunden efter...suck...så lyfte jag upp den och slängde honom på gräset så att han skulle fatta vinken...men nej då ligger han var där och råglor på Baron...inte argt utan mer åh hej kompis får jag kela med dig.... så gick jag in ett tag....när jag kom ut trodde jag att katten gett sig av...men icke...han hade verkligen placerat sig bredvid Baron... och Baron såg verkligen besvärad ut och kände sig instängd. stackars. Tillsist så försvann kattfan då den insåg att det va en altan han inte va välkommen på.

Yes men jag skriver säkert om nån månad igen då 8)


RSS 2.0