Små gröna lysande

ödlor ligger här bredvid mig på skrivbordet. Haah eehm. Systersonen A som hälsade på med syster M igårmorse blev nyfiken på dem iaf. Snart ska vi låta dem klättra på väggarna...om vi kommer på nåt att fästa dem med.

Som sagt jobbade hela helgen, men hann iaf med att träffa syrran och hennes familj lite grann då de var här(menat grannkommun hos föräldrar). Men jag fick som jag vill iaf, det var en massa folk som valde att hyra film så jag hade att göra. Spec. på söndagen då jag jobbade helpanna. Men det va roligt.
Det va tydligen kaos igår däremot då jag själv jobbade i grannkommun och mina två kollegor hade fullt upp med saker som pajjade, never ending återlämnade filmer osv. Men allt löste sig tillsist.
Bara två jobbdagar kvar för mig sen blir det fyradagars ledig för mig igen 8) Jag är så bra!
Förutsätt att ingen jävel blir sjuk och tvingar mig att jobba.

Så har man stått upp för sin sak igår också, tänker inte låta nån styra och ställa hur som helst utan att ens ha informerat om vad de håller på med. Ajjabajja!! Då kan det gå illa. Jag är rätt envis av mig har jag hört.

Vad mer är att jag äntligen sagt upp den där nedrans bilförsäkringen, vet inte ens varför jag skaffade den så snabbt, men jag hade väl tänkt att vi skulle ha fixat bilen för lääängesen, dessvärre har allt skitit sig. Men vi får se hur det går, antingen skrotas den eller så ser vi till att dra den till herrns "verksta" så får den stå där tills vi har råd att laga. Förutsätt att inget mer är trasigt på den nu, har inte kollat till bilen på ett bra tag så risken finns ju att nån "mekat" med den.


Det känns som om det kommer bli en del att göra idag med på jobbet, dåligt väder + tisdagshalva borde betyda mkt folk. Men det är inte säkert. Så är tiden inne att rengöra den där örbannade glassmaskinen, Så jag har tagit in extra förstärkning i form av Maj. 8) Slippa göra det själv. Bra med stöd.


Nu är det frukost som gäller. God Morgon!





Times like these

Jag fick skäll igår...av Kat Von P... vårt nya petname på Carro by the way...  men det va bra, hon fick mig att vakna till och åka till grannkommun så att jag kunde spändera kvällen med henne och Iowa. Och jag tycktes bli lite full. Men jag hade kul. Lite bakis idag, men inte mkt...

Lediga dagar försvinner alldeles för fort... snart är den här dan slut och så är det bara imorn kvar.... men förhoppningsvis så kommer regnet så att folket väljer att hyra film så att jag får nåt att göra på jobbet!!

Nu blire hemfärd och promenad med mina käraste.


Kan inte alltid komma på en schysst rubrik

Är på jobbet....och stör mig så jävla mkt på tangentbordet då "mellanslag" vägrar samarbeta!!

Har väl egentligen inget vättigt att skriva men nåt måste jag ju ändåknappa in.

Tränade imorseoch detkänns av nu...jävligt slö och ont i kroppen...men det är väl bra antar jag.
Synd bara att man var tvungen att jobba hela dagen efter det hårda passet på gymmet.
Vill helst hem till min säng.

Jag hoppas att syster min hittar sin Kissen som smitit ut för några dagar sen, dessvärre bor de rätt mkt på landet och har en rätt traffikerad väg nedanför huset. Men hoppet finns ju där iaf. Stackars liten.

I övrigt skajag ta ledig imorn em. så att jag kan följa med tjejerna ut. Blir antingen Anchor eller så stannar vi i grannkommnu min. Jag själv är en jävla latmask och bekväm av mig så jag stannar gärna i närheten av där jag bor.Men detär ju grymt mkt roligare att va på Anchor. Värsta dilemmat 8/ 8)

Haah. jobb i helgen...buhu...men först ledig trodag fredag.

Semestervarning på jobbardagen

Yes, för här har både tränats...inte för att det nödvändigtbis tillhör semester..snarare tvärtom...men iaf... och så hann vi med en tripp till Domarudden för att svalka oss i det förvånansvärt varma vattnet. Sola lite gjorde vi med, blåste rätt mkt men det funkade ändå.

Nu är jag hemma en sväng för att om den stund bege mig till jobbet, det känns mer som att jag vill va hemma och vila mig resten av eftermiddagen men icke.

8)

Framtidsspån

Sitter och kollar lite olika utbildningar jag kan tänka mig att gå för att så småningom kunna starta eget eller iaf kunna jobba med på nåt sätt(såklart)... är inne på två olika spår.

Det ena har med hundar att göra, dels en hunddagisutbildning och en hundfrisörsutbildn. Tanken är att gå båda relativt efter varann med tillhörande praktik för att sedan kunna starta egen, förhoppningsvis tillsammans med en viss H. Det finns även nån fördjupande raskunskapskurs att gå, som kan va lämplig. Nog för att jag vet att hunddagiskonkurensen blir allt hårdare men då tänkte jag att jag ser till att kombinera med hundtrimmet också och att man verkligen ser till att ha det där lilla extra. Utbilda sig så mkt som möjligt osv.

Det andra är att utbilda mig till Massage och friskvårdsterapeut. Helst vill jag gå en KY-utbildning som finns i Linköping men dessvärre har de inte blivit beviljade en ny kursstart än, den senaste började våren 09, då jag faktiskt hade tänkt ansöka men insåg det försent när annsökningstillfället passerat. 8/
Det finns ju en del andra utbildningar där med så jag får se över dem lite mer noga också.

Jag känner bara att jag behöver komma igång, få nåt att "luta" mig mot, att jag iaf har en riktig utbildning så att säga. De båda "spåren" känns väldigt lockande och som jag tror skulle kunna passa mig rätt bra. Men för att det ska kunna funka måste jag ju ta lån och grejer, så allt måste ju tänkas igenom rätt noga så att alting klaffar. Man har ju sin familj att tänka på med.

Finns chansen måste jag ju ta den! 8)


Bad Hangover

...ja för vissa iaf har jag hört...däremot har inte jag nån sådan idag.
Jag har druckit både tordag, fredag och igårkväll...men tagit det lugnt alla dagarna. Torsdagen bjöd på Champagne och Bacardi? Mojito?...Eller rättare sagt min goda vän Maj kom över och bjöd mig på detta.
Mkt trevlig överraskning!! Plus på sånt. Fredagen blev bara för mkt så jag stack till grannkommun och fick tröst och öl av Iowa. Så kom lördagen och vi skulle ju självfallet ge oss på att grilla fast det varit mulet hela dagen. Och yes, när vi tänt grillen och lagt på de första spetten så föll de första regndropparna också givetvis.
"Men vad gör det när man bor bredvid grillplatsen"- sa Carro och Wasa så vi traskade in till dem istället.
Snälla vänner jag har då jag fick lite mat och några öl att sörpla i mig.

Och nu sitter jag och väntar på att jag ska över till Carro och dega. haah. eh. Blir bra det, ungefär vad man orkar med en söndag. Får se om vi hittar nån film att glo på med.

Det finns några få filmer som jag verkligen kan se om och om igen, som funkar i alla väder, när man är glad, ledsen, trött, upprörd osv. Jag tänker räkna upp dem men inte i nån spec. ordning.
Baksmällan
Inglourious Basterds
Yes Man
Lost in Translation
Ghost World
Resarvoir dogs
Kill Bill Vol. 1
Amores Perros

Dessa filmer kan verkligen få mig på så bra humör, det är grymt vad film kan göra ibland. Alla har sin charm och sin komik, en del av dem är fulla av hämd eller är bara jävligt underbara, alla inte så glada men det är inte alltid ett måste. Finns säkerligen nån mer att lägga till på listan men just dessa kan jag utan tvekan säga att jag sett mellan fem och 10ggr beroende på vilken film vi pratar om. så där har ni dem!




RSS 2.0