Oh holy work

Ja fy satan här står man igen...helpanna idag,imorn, måndag...halvdag tisdag och helpanna onsdag.
Grattis då. Men som jag känner just nu känns det bara roligt. Märks att det är lördag iaf. det har redan gått tre timmar, har en del att göra förutom kunderna så det ska nog inte va nå problem.

Just nu ligger harry potter och hemligheternas kammare i bakgrunden. Får väl köra igenom dem så slipper jag bry mig om vad jag ska lägga i dvdn härnäst. Ibland är det ytterst svårt att välja, det är så man får huvudbry.

Äntligen har vi fått några få nya köpfilmer...efter jul..då ingen har engar att slösa på sånt. nicely done.
Bättre sent än aldrig kanske.

äsch vet inte vad ajg ska skriva så jag låter bli för stunden.
På återseende.

Vad sägs om att ta igen...

Här går inget av för hackor...eller så var det tvärtom...

Anyway

Blev ingen årskrönika för min del..har ju trots allt inte skrivit så fruktansvärt mkt i blogget.
Men vilketsom var 2010 ett bra år för egen del. Jag och herrn gick iofs igenom en tuff period några månader men det lyckades vi ta oss igenom till sist(även om det kändes som om jag gick sönder flera gånger om), var för sig och tillsammans. Vi såg också till att flytta till en större lgh, hela 16km större och si sådär 50m längre in i området. Nu i veckan fick vi ommålat i kök och tapetserat i sovrummet. Så idag har vi flyttat tillbaks alla möbler och storstädat båda rummen då målarna inte är de bästa på att "sopa" undan efter sig. Men fint blev det!
.......
Ehm här skulle det va bilder på hur allt blev men av nån anledning är jag för lat för att ladda över bilderna till datorn. Överväger att lägga dem på fb först och via där spara dem på datorn...men det är ju bara en jävla omväg. Plus att jag måste se till att ta bilder på dagen då jag kan släppa in lite dagsljus. Dessa lågenergilampor vägrar va samarbetsvilliga vad gäller ljusstyrkan. Så ni får ge er till tåls.
Nya gardiner hänger än dock uppe i köket nu, my dear mother måste på nåt sätt ha anat vad för väggfärg vi skulle ha i köket för fasen va bra gardinerna passade in. great minds...

Våra älskade fyrbentingar mår också bra..alla fyra. Foxylady och Mr Baron trivs bra nu i vintervädret men vill helst att graderna inte ska överstiga +0 sträcket (som det så typiskt har gjort de senaste dagarna).
Tissarna röjer runt i lgh som vanligt. Freja klarar t.o.m att hoppa upp på diskbänken nu. Det om något är ju typiskt, betyder ju att vi inte kan ha godsaker liggandes framme hur som helst. Oden har inte riktigt nått det stadiet ännu, han är mer försiktig och väljer att klättra mellan höjder istället.  Mina kelgrisar alla fyra iaf.

För att kliva ett steg tillbaks till förra året igen och berätta om att nyåret firades in rätt lugnt men med mina kära vänner. aftonsförmiddagen började med att jag och Cat Von P åkte iväg för att handla lite hawaiiprylar till festen.
Gissa om vi kom hem med en hel säck full onödiga men ack så passande grejer. Mat och efterrätt inhandlades med. På menyn stod laxfilé med rotfrukter i ugn, efterrätt blev en uppgraderad glassbomb; mangosorbé med överdrag av cheescake. Som musik för smaklökarna. Även en oplanerad förrätt hann vi med; en enkel toast skagen. Som sagt var ju temat på kvällens fest hawaii... blev helt ok faktiskt med tanke på att vi var ute i sista stund med att handla grejerna. Vid tolvslaget stod vi ute på "kvarnisbron" med Asti i glasen färdig att svepas.

     
   
you can't see it here men jag har t.o.m. på med en hulahula bastkjol i passande grönt.


I övrigt har jag ju hunnit fylla ett år äldre med, och jag var t.o.m ledig i tisdags. Startade dagen med att få frukost på sängen av herrn min. Två fina klädesplagg hade han köpt i present. En myströja och en klänning. Gissa om jag blev lite närvös då jag såg att han köpt kläder. Men tänka sig, he nailed it! 8D
Efter frukosten åkte jag till grannkommun för att köra ett monsterpass på gymmet med Cat Von P(då vi inte tränat på en månad känns det rejält så här i efterhand). Och eftersom att vi hade målare hsom våldgästade köket såg jag till att göra detsamma hemma hos föräldrarna istället, där jag bakade min födelsedagstårta.
Sen var det bara raka vägen hem för att möta upp Herrn med hundar och promenera till ICAt, hem igen laga mat och städa. Och tillsist kom gäster för att käka av tårtan. Jag fick fina ryamattor av föräldrarna som nu ligger i sovrummet, Foxytofflor av Cat Von P & Wasa och Martin kom med god torkad ekologisk frukt/bär.
Jag hade en trivsam dag allt som allt. 8)

Annars blir det mest jobb som tar upp min tid.

Just det, vi köpte tillsist vår efterlängade PS3 med spel och grejer till 8P


RSS 2.0