At Work playing

Eller jag kan ju inte säga att jag leker riktigt, men jag har inte så mkt kunder idag, så jag kollar läget på nätet.
Däremot har jag varit effektiv och gjort om topplistan och sedan fyllt på kylen. Snart, när jag känner mig redo, ska jag gå igenom några lådor med skivor för att se om jag lyckas finna några fel. Jo, vi fick ju hyrfilmsleveranser idag också, som jag har hunnit med att leverera in och märkt upp. 8)

Ska ta med en hem för att kolla på den ikväll, Dragonball, måste ju kunna veta om jag ska rekomendera den till folk eller inte, ungefär. Vill också se Män som hatar kvinnor men den går ju som smör så den får jag se en annan gång( ska kolla i filminkastet innan jag stänger för att se om den möjligtvis hunnit dimpa ner där) :P

Jag jobbar imorn med, vilket blir väldigt spännande, tisdagshalvan med allt vad det innebär; Mkt returer och mkt kunder som vill hyra film, som såklart är bra, men det betyder att jag hjärnan kommer gå på högvarv, som den så ofta inte gör haah. Härliga tisdag...

Min kollega H har varit så duktig att skylta om nu, de behövdes, vi har varit lite lata på den fronten, så nu behöver vi bara skylta om de som kommer ut på ons.

Grannbutiken Ica stänger visst 19 ikväll, ska tydligen inventera, jobbigt för dem, så jag får klara mig själv i tre timmar, med folk som kommer in och frågar varför Ica har stängt?!... men förhoppningsvis blir det några som väljer att hyra film och köpa lite läsk och godis här istället.. heeheeeh

Oj, och ingen musik har jag på heller, men det är rätt skönt att ha det tyst ibland, speciellt när jag alltid glömmer att ta med musik hemifrån...men ikväll, om jag orkar, ska jag bränna skivor hemifrån så att jag kan lyssna på bra musik på jobbet. Det funkar ju inte att kolla på film, vilket är grymt irriterande men det är nåt fel på dvdspelaren... så vad gör man?!

Dags att jobba igen.



Stil in bed

...well not really.... but I want to be, neeeeeed more sleep.

Men nu ska jag till jobbet, och jag klagar ju inte med tanke på att jag börjar tolv.
Oooh jag har fått lön idag också, så nu är alla räkningar betalda och jag har t.o.m pengar kvar!!
Så nu är det bara för alla idioter att komma och råna mig... go ahead, make my day!

Dags att käka frukost innan jag promenerar till jobbet i regn...

listening

Good music, indeed


I wanna do real bad things with you

Ooooh yeah

Dålig bild men vad begär ni?!

True Blood har man ju börjat kolla på nu, eller förra veckan. And I like it. Det vore nåt, att bli vampyr...eller egentligen inte för jag vill nog inte leva i all evighet tills nån vampyr idiot, eller människa får för sig att de ska mörda mig. Och en annan sak, jag är ju inte direkt nån nattperson så jag skulle säkerligen glömma bort för en stund att det var dagsljus ute och bränna ihjäl mig i stället, eller så skulle jag göra nåt så dumt som att offra mig för den jag håller kär. Haah

Här har ni en grym låt också...Bad things 

Den här snubben, Jace Everett, måste jag lyssna in mig lite mer på...




Jobb jobb

Hela helgen plus måndag ska jag jobba....men de tär skönt... har varit ledig rätt mkt nu så det är bra att få in lite cash också...och att få ha nåt att göra 8) typ. Sista 25minutrarna för ikväll... ganska lugnt, det va en hel del tidigare på eftermiddagen men nu får jag äntligen pusta ut. Fast jag har ju varit med om mkt mkt värre.

Jag måste hem och sova, började typ blöda lite näsblod tidigare på dagen, inge vidare... men det gick över fort.

Nu är det dags att ta hand om kunder

Got love to kill

Oj ja vad säger man?!
Tydligen ingenting... behövs inget sägas...simpelt nog 8)
Det känns så naturligt ändå



Den här tjejen ( kolla på bilden nedanför) lyssnar jag på nu!
Och henne ska jag även se i oktober.
Jävligt grym enligt mig!

Juliette Lewis
 Haaah



Jag inser att vi glider allt längre ifrån land
På varsitt isblock står vi och ser på varann




Would you bite the hand that feeds you?

 meaning; Would you throw away the one that gives your heart what it needs? meaning; Love

Att inte kunna sova på natten är grymt irriterande,
men att vara kåt samtidigt som tröttheten tar över är grymt på alla negativa sätt och vis!

Har varit vaken sen iaf klockan fem imorse och inte fanns det nåt att glo på heller, TV är en usel vän under natten, eller ska jag säga under det första morgontimmarna... Jag vet att det skulle gå en film, Cry Baby, runt tretiden, men med min otur så vaknade ju jag alldeles försent.

Heeeh

Däremot MÅSTE jag rota bland det dålig utbudet av konserter och spelningar för att hitta nånting som kan mätta mitt behov. I need to hear some gooood music, and that's final!!

NIN 07 Hovet

Mastodon 07 Metaltown

The Mars Volta 08 Cirkus

Oj, nog har jag varit på en hel del grymma spelningar allt, och en del usla med för den delen..
Men det är värt det! Jag saknar tiden då jag gick som mest på spelningar, det är bara hoppas på att det blir lite bättre sådanna nu i höst... på sommarn är det ju alla festivalerna som tar plats och jag har ju sällan råd med ens en.

Nu blev jag nostalgisk, kollar på massa gamla bilder, hahah ojoj säger jag bara!

a lot like me

Det känns bra, bättre än vad jag kan beskriva. Och jag vet.....
Men det betyder inte att jag tar det förgivet...
Jag lever bara här och nu...
Det är skillnaden...


RSS 2.0