Snow so white

Yeay nu är det faktiskt vinter på riktigt... hoppas att den är här för att stanna, tycker inte ni det också... det är så mkt bättre än regn och slask, spec. då det är dags för utgång med hundarna. Att slippa torka av dem all blöt smuts. Nu är det istället nästan rena när vi kommer in igen. mkt mkt nice.
Jag och min plutta Foxy tog en promenad till jobbet idag och det va...mysigt, dels för att vi nästan aldrig är själva nu för tiden då det är fullt hus hemma, men också för att det inte blåste så där isande kallt som det gjorde igår på väg hem från jobbet. Då var det kallt. Men nu var det(tänker inte skriva lagom, ett så trååkigt ord) istället egentligen näst intill perfekt. Ja förutom det att jag inte har de bästa av skor att pullsa i snön med, men när det blir storhandling imorn så blir det också till att kolla efter ett par snöpjuck.

Plus att vi måste fixa en ny bricka till Baron(helt onödig utgift) då hans blev borttappad i snön härom kvällen. Ringen den satt i hade väl fastnat i nåt så ramlade brickan av...typiskt. Men då får jag en ursäkt till att kolla efter mer roliga saker till mina fyra fyrbentingar.


åååh en annan bra sak, mammsen min har varit sååå snäll som knådat ihop en pepparkaksdeg till mig så att jag kan baka dem hemma sen. mums. Lussebullar har jag redan hunnit baka, men det lär bli en gång till snart. Gott gott. Saffranet är ju mkt mkt billigare än förra året.  

Vad mer, jo vi såg Harry Potter i tisdags, den va grymt bra, så se den alla som inte gjort det än! Längtar tills nästa och sista nu, ska bli roligt att se slutet, om ett halvåååår! 8/


Vanish

Poooof

Dags att sova men jag VILL INTE. Vill va uppe heeeela natten, til the break of dawn...ehm förutom det att jag somnade när vi kollade på film nyss. Haaah..Smokin' Aces..jävligt "pratig" i början och det var där det sprack...svårt att hänga med då ögonlocken vägrar hålla sig öppna. Jag önskar att jag va en nattmänniska, det är jag inte men jag vill va det. Verkar mkt roligare på nåt sätt. Farligare...eh eller kanske inte. Men roligare. Ok, nog skulle jag klara av att va vaken om jag lät bli att kolla på så mkt film hela tiden, det är ju så förbaskat sövande.

Nog om det. Mer om att jag hade en bra helg, fick vila ut ordentligt och göra diverse nödvändigheter. ;)
Har äntligen sorterat bland alla tusen papper som jag i flera månader lagt på hög utan att riktigt brytt mig...förutom räkningarna då..dem har jag iaf betalt innan jag arkiverat dem i det-här-tar.jag-hand-om-senare högen. Känns alltid bra att få saker gjort, även om det är nog så tråkigt.

Fy för dem som har råd med att anställa en städerska, till hemmet alltså, fy för dem, nog för att jag själv inte vill ha en hos mig, snokandes och flyttar på grejer så att man måste leka fågel fisk eller mittimellan innan man kan hitta grejerna. Nej så lat eller stressad tänker jag se till att jag aldrig blir. Och om jag har tendenser åt det hållet måste ni se till att slå vett i mig innan det är försent. Det där går inte. Och jag kommer heller aldrig låta det gå så långt att jobbet går före mitt privata, att jobba så mkt att man aldrig ser den man bor med och när man ses bråkas det bara..usch och fy.. då har det verkligen gått för långt. Sånna fasoner går verkligen inte för sig.


Jahap, dåblir det spelkväll...eller jag menar dag/kväll på lördag hos oss, jag har iofs planer att träffa min mor först, ska till Täby för lite shopping. Sen hem och spela brädspel, jo där har ni det, brädspel..det är roligt, men jag brukar va feg och låta folk spela igenom ett för mig nytt spel en gång så att jag lär mig lite innan.
Så den som känner sig manad får givetvis vara med. Vi är redan nio pers eller nåt plus hundar och katter så det blir fullt hus. Nice. Lär väl bli nån öl eller vin till kvällen kan jag tänka mig, iaf för min del 8)

Le cats busar, de har hela världen som lekplats...eller snarare en stor trea iaf, men de är lika nöjda för det.
Freja ligger vid minsida, halvt i min famn och spinner, de båda är riktiga spinnrockar... skulle kunna spinna hur mkt garn som helst. Vilket påminner mig om att jag måste byta i deras låda...de gör ju ifrån sig mer än nån anna levande varelse. Och Oden käkar som en häst också. Vilket ju iofs är bra.

Jobb imorn, tråkmåndag, då döden hälsar på. 
Så det är väl bäst att ge sig för ikväll.
Bajs 
 

For the fun of it

Jag ska se till att njuta mer än vad jag brukar av att va ledig, jobbar iofs nu men slutar kl.17 idag och ledig imorn. Jag känner att när jag väl är ledig ser jag alltid till att aldrig riktigt njuta av att va hemma. Istället blir jag rastlös eller så är jag nån annan stans än hemma. Förutom undantaget att jag ska träna imorn och ev. kolla på en byrå med herrn så blir det bara till att softa hemma.

Och i helgen(fredag) blir det till att träffa Iowa med pojkvän, det ska bli kul då detta sällan händer.
Förhoppningsvis är det Medusa eller Anchor som gäller. Lördagen är jag också ledig så då kommer jag antingen va bakis och må skit...eller va bakis och må bra...it's a gamble every time. Men plånboken är ju inte fet så det lär ju inte bli apmkt dricka för min del. Lika bra det.

Fun fun iaf.


To whom it may consern

Så är jag grymt s-nödigt just nu... Och här sitter man på jobbet med panikont i magen.
Men jag tyckte tydligen inte att det var så faligt imorse innan jag gav mig iväg till jobbet. Tänkte istället att jag kan hålla mig till stängning....nu sisådär 11timmar senare känner jag inte riktigt likadant.
Men med bara en halvtimme kvar av passet så känner jag att jag är en väldigt för snäll anställd..som inte ens stänger butiken för att gå och göra nr.2 då det faktistk är nödvändigt. Men jag har ju iaf inte diarré, det hade ju varit en syn att skåda. Fast då hade jag fortare än kvickt bomat igen för en stund så att stackars kunderna slapp detta.

Eller så kommer jag helt enkelt sätta upp den där "jag kommer inom 5min"lappen på dörrn för min mage kommer väl göra revolt annars, bara för att jag trotsat den i över 10timmar.  uh. Hur tänkte jag.

Stuff Happens

Vi har hunnit flytta, vilket gick väldigt smort...speciellt för mig då jag inte ens var hemma när detta ägde rum. Herrn och C som vi bytte lägenhet med skulle bara börja lite smått med att flytta lite grejer..och vips så hade de flyttat över så gott som hela lägenheterna. Detta alltså medan jag och Kat Von P inhandlade inför Halloweenfesten dagen efter....

Festen ja, det var också jävligt rolig, schysst folk as allways och alla hade nice outfits... Nästan alla iaf. 
Dagen efter var det bara till att fortsätta packa upp i nya lägenheten, plus att ta det lugnt.

Måndagen bjöd på jobb och sen var det till att hämta hem katterna på tisdagen. 
Och de trivs jättebra hos oss, och vi med dem. Nu är vi en stor familj. 
Här är en bild på Foxy och kattungarna som togs igår där Kat Von P och Wasa var på besök.



Vi har döpt dem till Oden(vita) och Freja(svarta)... riktiga små busfrön, men de blir också väldigt trötta efter en stunds lekande, då vill de gärna krypa tätt intill och mysa som man ser på bilden ovan. Roligt är också att det så gärna vill hålla husse sällskap medan han sitter vid datorn och spelar. Antingen ligger de i hans knä eller så sitter de och försöker fånga det som rör sig på skärmen. plutt.
Baron är cool, bara ligger och bryr sig inte så mkt. Jättegulligt när de nosar på varann, lilla plutt kattunge och stora berget Baron. Hoppas man ska kunna fånga en bild på det också. 8)


RSS 2.0