eeehhöööö

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inget att skriva riktigt...haaah...
Det är trist att skriva...iaf för tillfället, och jag har haft massa annat för mig, eller nåt sånt.
Just precis nu är jag uttråkad... som igårkväll.... så jag sov i stället.... men det har jag ingen lust med nu. Jag ska kidnappa min inneboendes hund... eeehhh eller jag menar min kärestas hund... och gå på promenad.
Väl ute i solen ska jag avlida i värmen där jag trivs bäst, för nu vill jag inte va med längre...

Nån slags fest i helgen blir det tydligen med, hos mig, blir kul att få hit Carro igen, nu blir det ju allt oftare så jag är glad.

Värmen är här! synd bara att jag måste va förkyld! Men inatt fick jag iaf sova hyfsat bra, hostan va inte så påträngande som tidigare nätter.

Hungrig är jag nu också, känns som om jag skulle ha ett stort hål i magen, förjävligt, men jag ska väl vänta med frukosten en stund till....typ. blää 

på resande fot....

oj jo jag vet, här har jag inte synts till på för länge, men ni vet det händer så mkt... och ändå ingenting, ungefär.
Har inte känt för att skriva helt enkelt.

Har jobbat en del, och ändå inte... hum, men jag har varit upptagen med annat skoj i stället. Och även bara tagit det jävligt lugnt, om ni förstår?... 

Jag ska iaf besöka min syrra M med familj vilket ska bli grymt skoj, dels för att jag längtar efter dem massor men också för att det ska gifta sig på midsommar, så då blir det fest....fast mkt fixande och trixande innan, uh.. Blir borta en vecka, vilket är både skönt och inte, jag tycker ju om att sova i min egen säng, det är alltid jobbigt att sova för många nätter i en sådan där ihopfällbar säng, fast det är iaf en rätt tjock maddrass. Så kommer jag sakna en viss C, men det är väl bra det med antar jag 8)

Åååh ja sen kommer det även bli lite mer resande i landet i augusti, dels till Åland och sedan till Gotland, två öar värda att besöka ett tag. förhoppningsvis... om allt går som jag vill.

öööhhh.....också en liten busringning från en av grannungjävlarna...som typ är två eller nåt....iaf verkar det så.
Haaaaaah

RSS 2.0