In love and Stupid

...jag kan va bra dum ibland, dum som i tjurtant... hur kommer det sig att jag blir besviken på smågrejer fast jag vet att det inte är nåt att haka upp sig på?! Men jag kan iaf erkänna när jag är en tjurtant och säga förlåt.

Jag inser varje dag att jag har hittat den som verkligen passa mig som handen i handsken.
Alla smågrejer som får mig le upp över öronen. Och även det som är mindre bra är ju en del av det som gör allt bra. Med det goda, får man ta det ont. nåt sånt. 8D

Det va meningen att det skulle bli ett längre inlägg men jag kollade på klockan och insåg nyss att jag har en del att göra innan stängning så jag får kanske uppdatera inlägget när jag har tid en annan gång.

God natt nu då!

It's all too...

serioussssss


Började ju inte förräns 17 idag så jag har hunnit med massor, hann se två filmer också, Allt för min syster, som va mkt bra, jag började faktiskt gråta på ett ställe. Gamer såg jag efter det, schysst action, jag är ett fan av Gerard Butler numera, har sett ett antal filmer med honom den senaste tiden, han är ju med i minst tre nya.

Det är fasen bland den bästa känslan, när man vaknar på morgon helt av sig själv, att inte behöva ställa klockan.
love it! Det är bara vetskapen av att hundaran behöver gå ut som förstör...fast det är också jävligt bra, annars skulle jag nog inte orka upp förrän sent sent på dagen.

Ingen filmleverans idag heller, det oroar mig men vad kan jag göra, nothing!

Ursäkta men nu ska ajg avsluta det här inlägget för att påbörja ett nytt!


Filmuthyrning i kaos

... eller än så länge är det inte jättestökigt, vi har packat och slängt allt skit och onödigt som vi verkligen inte behöver. Fyra "tanter" har vi varit här idag och oj vad det har tjattrats...men nog har vi fått saker gjort alltid.
Trevligt att ha sällskap för en gångs skull när man jobbar. 8)
Vi är duktiga vet ni.

Dagen har ju gått så fort, bara tre timmar kvar.

Sen hem och mysa med hundar och älskling. 8)

Jag har ätit pastasallad idag, gott gott.

Mkt nu, ska väl fortsätta jobba lite. haah



I väntan på mat

... det har varit ganska bra rullning på folket idag. Och efter några få timmars lyssning på P3 bytte jag tillbaks igen till bruskanalen.. P3 tappade mig när de bestämde sig för att ägna eftermiddagen/kvällen åt melodifestivalen.
Det ändå tråkiga med Rockklassiker är att de knappt spelar nån ny rock. Ska bara va gammalt, och det är ju inte fel men det kan ju va roligt om de släpper in nån ny låt också. Får inte in bandit heller, brus eller inte, hoppas över helt när jag söker.


Jag har hungrig, eller egentligeni nte så hungrig, mer nr. 2-nödig. Jag fick ta kollegan M's yoghurt tidigare idag, plus att jag lyckats klämma i mig en kexchoklad och några lösgodisar. Måste ju få i mig nåt medan jag väntar på min take-away hemifrån. Vi har inte haft nåt vatten sen i morse, så herrn i huset har inte kunnan laga mat förrän nu typ. Ska iaf få kyklingklubbor med ris, gott gott.

Nu saknar jag mina vovvar, vill gosa med dem. Men idag har dem ju ledigt, får va med husse hemma istället, mkt bättre. Vill också va hemma med vovvarnas husse...  8D


Igår va Foxy jätteduktig när vi var här i butiken och hälsade på kollegan M. Hon kunde nämligen "tass" när jag skulle ge henne hundgodis.... sen hemma va hon inte lika duktig...då vägrade hon fatta vad vi ville med "tass".
hum.

Vill se mer Dexter ikväll, kollade på två avsnitt igårkväll, och det sista vi såg slutade så spännande att jag dog men då var det läggdax.

lite mer nytta då kanske... eller så ringer jag och snackar med kollegan H som jobbar i grannkommun idag.

Happy networking Asshole

Haaah goder helg på er där ute.
Känner mig manad att skriva något här nu när jag vet att det faktiskt är folk som läser skiten...


Med P3 på i butiken känner jag mig ändå rätt peppad att jobba!?
Dessvärre brusar Rockklassiker för mkt för att orka lyssna på en längre stund.
Brukar annars ha dödstyst när jag jobbar, tänker bättre då...
eller iaf hör jag vad jag tänker...vilket kanske inte alltid är så bra.
Det kanske är bättre att lyssna på nånting så att jag slipper röra till det så och få huvudbry.
Tycker i vanliga fall att det är jobbigt att ha på musik här,
om jag inte får lyssna på exakt vad jag vill.
Så jag tänkte att P3 var det nästnäst bästa, det är ändå hyfsad musik och så snackar de en del.
Jag har ju iofs min mp3 med mig just idag, men jag är ju sämst på att fatta hur jag ska koppla skiten
för att få den at  funka i högtalarna.

Med "Vi flyttar" affischer uppe, och sådana små flygblad att dela ut till kunderna
känner jag mig idag (för första gången sen jag fick nys om flytten) rätt positiv.
Det kommer bli rörigt som satan under och efter flytten men det är ju väntat.
Det är många kunder som faktiskt tror på oss vid Infra medan en del är mindre på.
Jag är både för och emot, av flera anledningar.


Girls night out i torsdagskväll, jag behövde verkligen den kvällen.
Vi får se till att ha fler grymma tantträffar!


Bara de här soldagarna vi haft den senaste veckan har gjort att jag känner mig lite piggare än vanligt. Även om det går långsamt framåt så kan jag känna vårkänslorna vakna till liv och krypa i kroppen.
Jag är ju redan kär och galen, så jag lär väl bli tokig här snart också ;P


lie nytta på det här också! 8)




Smell of tulips

Med solen skinandes genom de nerdragna persiennerna slår den mig på sidan av ansiktet, men med ett mjuk och livsgivande slag. Jag väntar på att få gå till jobbet, eller inte riktigt väntar, utan snarare försöker låta bli att tänka på det medan jag är hemma. Under tiden som jag "inte väntar", "ser" jag på Luftslottet som sprängdes som går på i bakgrunden, bakom mig. Medan jag tittar på filmen har jag hunnit med att borsta Foxys päls, samt klippt hennes klor, fast hon var inte så värst samarbetsvillig just idag. Chrille såg till att klippa hennes päls under och runt tassarna så att hon slipper all fukt där efter våra promenader. Dessvärre har hon nåt sår!(typiskt va) på hennes högra tass redan, som säkert är svamprelaterat. Så nu måste man se till att behandla det också....
men jag är positiv, hon blir bättre och bättre, även om det tar en sån helvetes tid.

Värsta träningspasset igår, först gymmet ungefär en timme som avslutades med några simtag på runt tjugo minuter. Det känns av idag, men på ett bra sätt ändå. Jag är stolt! Imorn ska samma pass göras om är det tänkt....

....innan vi, något senare på kvällen, åker iväg till Leksand på en välbehövlig semester!

Tulpanerna som står bredvid mig på bordet ger i från sig en härlig frisk doft, den tillsammans med solljuset får mig att verkligen känna mig lugn... och längtan till våren och sommaren blir allt starkare!

Lär väl skriva nåt från jobbet också, annars en annan gång 8)

RSS 2.0