Sex action

S.O.O.A.T.

Knäck den förkortningen om ni kan!...

Har dock inte inträffat än men det borde det göra tycker jag

Urinera

Jo, jag tänkte på en rolig grej...eller iaf en rätt underlig sådan, när jag vandrade med doggen för ett tag sen, eller det har slagit mig många ggr under våra promenader.... hanhundar pissar ju överallt och hela tiden medan de är ute på sina rundor... Tänk Om den mänskliga formen av hanar också skulle pissa överallt och hela tiden så fort det gick utan för dörrn. Då skulle kaos bryta ut, det är jag rätt säker på. Kan ni tänkar er vad vi honor skulle få stå ut.... tvingas rätta oss ännu mer efter deras behov...haaah .... eller hur! Kul skämt....eeeh jag föreställde mig bara hur roligt det skulle se ut och skakade genast bort tanken så att jag inte skulle pissa på mig.

Oooh nu har jag äntligen fått hem min pall som jag ska "renovera" till det bättre. Ska slipa och målas svart så ska jag möjligen måla något schysst...eventuellt en jolly roger men ingen ful sådan. Detta är mitt "projekt" för nu.... får se när jag väl börjar med skiten. 

8) 

Raw

Det vore roligt men va fan. Raw Comedy på båt...aja men det återstår att se om pengarna räcker till så mkt skoj, jag är tveksam. Men jag vill vill vill...

Oooh så är jag riktigt peppad inför sommarens alla besök på rockbarerna i Sthlm, kanske kommer det bli något besök i andra städer men det återstår att se, iofs lär det bli Åland en del också när jag tänker efter. Jag ser fram emot det grymt mkt.  

Och alla festivaler, tyvärr lär jag inte ha råååd med mer än en, om alls det, men förhoppningsvis blir det lite utekonserter som man kan lyckas skramla pengar till. Jag bara ääää... njuter av spelningar under härliga sommarkvällar.   Fast det är ju iofs inte bara det jag vill göra i sommar, nej här ska man planera in en vistelse på Lisseberg, Gbg, mmhum jo för där har jag själv aldrig varit förstår ni.  

Slutmening: Mer musik med själ åt folket!

Fair trade condoms

JA! Haah jag hittade dem allt, va roligt. Här är ett tips för alla som t.ex. ska på festivaler i sommar och tänker dyka in i någons tält lite så där oväntat, va alltid redo med dessa; French Letter Condoms, Kondomer som är rättvisa!! Värsta!



Out for the bill

Yeah! Du är grym!

In for the kill

ooooh jag hittade mig en ny favorit.....och det va tack vare Studentradion Radio UF som sände mellan 17-18, idag handlade det om Rättvis handel i Sverige, Sri Lanka och Nepal...Och mina kära föredetta kurskamrater Linn och Mattias va med :P Mkt bra mkt bra! Så roligt att höra er, jag längtar tillbaks...

jaaa åter till favoriten... LA ROUX
Så nu blir det till att skruva upp volymen och DANSA!

We can fight our desires
Ouuhh but when we start making fires
We get ever so hot
Ouuhh whether we like it or not.
They say we can love who we trust
Ouuhh but what is love without lust?
Two hearts with accurate devotions
Ouuhh and what are feelings without emotions?

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand

I had my hopes out on the line
Ouuhh will they be ready for you in time
If you leave them out too long
Ouuhh they'll be withered by the sun
Full stops and exclamation marks
Ouuhh my words stumble before I start
How far can you send emotions?
Ouuhh can this bridge cross the ocean?

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand


Let's go on to make me
Let's be cool to creating
Up in darkness we can see
And you're not blind for the light from me

I'm going in for the kill
I'm doing it for a thrill
Oh I'm hoping you'll understand
And not let go of my hand

Ny kul/frys

Haaah yes jag lyckades få en schysst ny kyl/frys, detta p.g.a att frysdelen i den gamla pajja, helt plötsligt när jag skulle ta ut den glass jag så gärna ville äta upp, insåg jag att här var det blött, inte fryst, utan det hade skapats en sjö i frys"golvet".
Så då slapp man den uråldriga som antagligen stått sen slutet på 60talet.
In med det nya och ut med det gamla....hahaaaaaa eeeh

let's eat

Ja alltså dum som jag är glömde jag äta, det insåg jag efter en stund av "irritationsåkomman", jag blev tröttare och mer retlig för var minut som gick, och vem tog jag ut det över om inte min mamma som jag var hos, så tillsist kom jag på att måste äta. Fan, då var jag tvungen att ge mig själv verbalt stryk, hur dum får man bli, jag vet ju att om jag nite äter i tid blir jag låg, irriterar mig på det minsta tänkbara och kan ryta till åt den som råkar va i närheten. Men mamma tog det med en nypa salt och "retades" med mig istället, då blev jag ju bara ännu värre men lyckades ändå tygla mig, jag har ändå rätt svårt att faktiskt va sur eller arg på riktigt så där ordentligt. Hon fick mig att le tillsist. 8)

Jag vet vad jag ska läsa här näst, eller inom en snar tid iaf, "Jag vill inte dö jag vill bara inte leva", den verkar skrämmande sann, Ann Heberlein skriver om sitt liv som manodepressiv eller bipolär som det visst kallas nu mer. Men jag tror det är viktigt att det finns personer som faktiskt "vågar" skriva om sina sjukdommar, det kan nog kännas skönt för många att känna att dem inte är ensamma om att må som de gör, och att de inte får rätt vård, medicinering i tid eller blir sedda på samma sätt som andra. Jag tycker att det är tragiskt att man inte ska kunna på den vård man verkligen behöver på en gång, utan ska tvingas vänta tills det kanske är för sent.

Jag är mer än glad och tacksam över att jag har min familj och mina nära vänner som jag vet bryr sig och som jag kan prata med när det känns jobbigt med något, eller självfallet när jag mår bra också, men att veta att dem är där för mig vad det än gäller känns skönt, och jag kommer alltid att finnas där för dem i alla lägen, även om jag kanske inte kommer kunna hålla med om allt så kommer jag stötta på det sätt jag kan och inte dömma. För mig är det viktigt, att man kan va den där stöttepelaren om det behövs och även att man har någon att luta sig mot själv.


Killed by death

Förlovnings - och barnvägran, en seriös paragraf i min regelbok.
Haaah neeej då men tills vidare iaf, jag har för det första aldrig förstått mig på förlovningar, om det nu inte är menat att man faktiskt ska/vill/tänker gifta sig inom en snar framtid. Jag ser inte varför man vill förlova sig om så inte är fallet, alltså att man verkligen känner att "shit den är personen vill jag verkligen gifta mig med och leva med lääääänge"...eller ja som jag själv, vet inte ens om jag vill gifta mig alls, inte som det känns nu men jo det klart det finns nån liten framtids"dröm" om det men då är det ju inte bara för att man ska göra det utan för att jag i så fall vill gifta mig med den jag nu gör det med om det nu skulle ske. Visst, det underlättar ju om man är gift när man bor ihop och har barn ihop men jaja det är själva grejen, allt man säger att man känner och bla bla... men det kan man ju faktiskt visa/säga ändå, utan nån ring på fingret. Sen om folk skulle tycka att man är mindre "knuten" eller mindre seriös i förhållandet får det stå för dem, man vet ju själv vart man står... förhoppningsvis.

Jag kände en person som förlovade sig med först en snubbe, men det tog slut och sedan förlovade sig lika snabbt med nästa, varför göra om samma misstag igen, gravid lyckades hon bli rätt ofta också, iaf två ggr oplanerat,  hur tänker man då?..antagligen fungerar inte hjärnkontoret så värst bra eller så har man bara jävligt mkt otur. eller oj nu ska jag inte klaga på nån här, jag menar bara att jag inte vill göra något förhastat som ev. skulle kunna förstöra något bra. Är det något man faktiskt kan ha en del kontroll över och styra lite grann så känns det som en smart plan, sen kan ju saker givetvis ske utan att jag kan kontrollera det men då har jag iaf försökt.

Samtidigt som jag faktiskt tänker, "skit i alla tänk om och bara gör" "fånga dagen för imorn kan det va försent!"

Ta steget
Kliv ut
Stå stadigt
Känn värmen mot ansiktet
Slut ögonen långsamt
Ingen brådska
Andast djup men lättsamt
Låt dofterna kittla sinnet
Lyssna till naturens sång
Hör dess vädjan;
Fånga dagen!

Jag skrev den här hösten 07, jag tycker om den för att den betyder mer än det som står, jag läser allt mellan raderna, det som inte syns utan det jag endast kan ana, jag la in det där hemliga meddelandet till mig själv, och jag ser att det har förvandlats till en ny betydelse, vad det är för mig är kanske inte samma som för er så ta vara på alla era drömma, allt ni vill uppnå och gör något med det!


Nog skrivet om sådanna häringa livsavgörande frågor.

Jag längtar till riktiga sommarsolens värmande strålar, den varmt omfamnande vinden och nattens svalkande lugn. 


Nybakat

Oooooh ja, jag har just bakat bröd och nu ska jag smaka det också. Det doftar ljuvligt minsann.

Så har jag haft några toppendagar hos syrran i Hudik. Och passade även på att gå ut med Carro, vilket va rooligt, blev beer-pong igen huhu. Men jag va smart och drack vatten i mellan ölen så jag stod upp hela kvällen.

Till helgen blir det aktion med RKUFgänget, ska bli kul!!

blää på er nu jag har som vanligt inget vättigt att skriva!

Bira i rockmiljö

Beer with Maria yesterday... haaah jo jag blev så sugen på att göra något, och vad är då bättre än att ta öl med Maria.
Jag ringde för att fråga om hon ville ses och passande nog va hon redan ute med en polare så det va bara för mig att slänga på mig kläder och dra...eh nästan....Kellys blev det iaf, Maria med polare hade hunnit med två ställen innan det så jag låg i lä men kände inte att jag vill dricka ikapp dem för det. Tog fyra bira och det fick räcka.
Men kul hade jag, tack för kvällen tjejer!

Jag måste verkligen börja dansa igen, oj vad jag saknar det, men det får bli till nästa termin istället, med tanke på att alla kurser redan börjat för längesen och snart är slut. Så yes det ska jag satsa på. Det är så skönt att bara få röra på sig och ja man får ju riktigt snygga ben tillslut, men det är verkligen ett sätt att koppla av mentalt.

Nu är det nog dax för mig att svida om, sitter fortfarande i sovkläder, vilket iofs är väldigt skönt och för en gångs skull så är det inte kallt här inne, men om jag nånsin ska kunna bege mig ut idag så måste jag leta rätt på någe vättigt i garderoben. Så är det tydligen upp till mig vad som ska hända idag... får se om jag kan komma på nåt...

Ut i solen människor!!


Oh Crapy day

Idag är en riktig skitdag, inte för att den alls borde vara det, jag har haft en toppen helg hos syrran och träffade C igår/idag, men ändå finns där en gnagande oroskänsla, jag är nedstämd, inte det minsta pratglad och jag vill bara lägga mig under täcket och gömma mig. Antagligen beror allt på att jag sovit dåligt, rent av uselt i tre nätter nu, vaknar flera gånger och har svårt att somna om. Igår var jag bara trött, men idag mår jag underligt, antagligen för att jag är less på att ha det så här, med inget att göra och noll inkomst. Men alla har vi våra dåliga stunder och det här råkar vara min, igen.

Däremot är jag mkt glad, inombords just nu då, för solens varma strålar, jag vill ju egentligen bara va ute i värmen hela dagen men just nu väljer jag att ignorera dess lockande ljus och ska kolla på film i min soffa tills jag slumrar in.


I fear IT will blind me,
Because the light that shines through IT is brighter than the sun itself.

I fear IT will paralyze me,
Because IT feels stronger than anything I have ever felt,
When piercing through my body.

I fear IT will break me,
Because IT ceeps bending in ways I can't control.

But most of all,
I fear IT will turn me in to someone I'm not,
Because I might get careless and let my gard down
While IT might get selfish and feed on my weakness.

Och så har jag skrivit en dikt som betyder mkt, men som ändå inte har någon betydelse.


Frånvaro...

... vad gäller bloggskrivandet betyder mer närvaro av något(läs någon). Jag har haft en två tre...om jag kan räkna... mkt mysiga och speciella dagar. Det är sådant här som sopar mattan med allt elände. VÄRSTA!

Imorn bär det av till syrran min, ska bli roligt att träffa dem, det vankas bl.a. grillning har jag hört, vilket då blir min första för i år. Sen tar vi bilen tillbaks om några dagar, lördag eller söndag beroende på hur vi känner oss och hur vädret blir.

Jag har massa planer för i sommar, eller önskemål mer.... hoppas bara att jag kan uppfylla alla med dem jag vill.

uh, det regnar ute, lite läskigt av någon lustig anleding som jag inte vet varför.

Jag har inget vettigt att skriva och därför slutar jag nu!


Öl och middag

Oooh yeah jag ska blir bjuden på middag av söta Maria, det säger jag ju absolut inte nej till.
Så blir det självfallet tillhörande öl till men det måste jag först åka och handla snart. Borde jag gjort igår men hur smart är jag, inte alls tydligen, så nu måste jag först till centrum, sen hem igen för att sedan dra mig in mot stan..ajaj dålig planering.

Sen blir det väl till att ta några öl ute också men jag är ju inte den som är tät för tillfället så det får bli få öl ikväll.
Men gott ska det bli! Och roligt, Anders ska med också, får jag hoppas iaf. Annars blir det jag och Maria.

Imorn, firande av farsan som fyller, värsta bra presenten jag kom på, jag och mamma köpte. Smörgåstårta blir det med.

aaah öh. bäst jag pallar mig iväg till bussen då, har redan tagit en promenad idag så jag behöver inte känna mig skyldig.

En rejäl omgång

SMISK -  hum, how could I ever say no to that?!

Beror ju helt på vad man faktiskt menar med smisk, jag är inget direkt fan av smärta men dessvärre lyckas jag själv dra på mig mer mental smärta än fysisk av någon sjuk anledning. Fast det är ändå något jag tycks klara av utan att tappa förståndet och "hoppa bakom ett tåg"...hehe ;P

Min fysiska smärtkräns är väl inte så hög som jag ändå skulle vilja, jag är lite av en mes skulle man kunna säga, haah, men jag borde ju ha någon form av högre smärtkräns långt där inom mig som förhoppningsvis tas fram då det är dags för att trycka ut en stor jävla klump till unge, om den dagen kommer har jag fortfarande ingen aning om, det finns liksom inte på min världskarta än. Men den tanken är fullt så skrämmande ändå, uh.

....
Fin fina vädret idag med, dags att låta solens strålar värma mig lite, då ingen annan (DU) gör det


April fools day

Jag förstår inte riktigt poängen i att ha en dag för att hitta på saker för att kunna lura folk?!

King for a day, fool for a lifetime



I ain't here to break it, just to see how far it will bend

Hoppet är det sista som lämnar en



Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas!!


RSS 2.0