Kliii

När jag ändå håller på kan jag lika bra göra två inlägg på samma gång.
Nu blir det till att klaga på att jag har en allergisk reaktion mot nåt, vad vet jag inte än och hoppas på att få reda på det via prover. Jag håller tummarna att jag inte är allergisk mot mina djur, då dör jag dessvärre.
Istället får vi hoppas på nåt enkelt som jag kan klara mig utan, det är bara att vänta och se.

Vaknade imorse av att ena ögonlocket var svullet och ömmade lite, så kliade det på knogar/ovansidan av händerna och även på fötter...gav mig då till minnes att jag även känt kliet på händerna redan igårkväll men var väl för trött för att reagera på det. När jag "insett" att det faktiskt kliade och inte var inbillning tänkte jag för en liten stund att ignorera symptomen, men kom på bättre tankar och pallade mig ner till centrum för att således vänta i nästan 1½ timme för att få träffa läkaren (som för övrigt var en hon och ung dessutom, då blev jag glad, inte ofta), iväg till labbet som tog betydligt kortare tid, runt 5min om ens det och vidare till Apotek. Hem igen för att äta frukost, ut med hundarna och i väg till jobbet. Stress stress men nu kliar det iaf inte, bara något svullen vid ögonen. Skönt att det finns medicin.

8P

Summertimes

Öööh

Allt för länge sen, som vanligt alltså.
Kan bara inte förmå mig att skriva, mest för att jag verkligen vill göra om min blogg, eller starta en ny...men som sagt, då måste jag också kunna designa själv. Typiskt att jag ännu inte lånat den där boken om html som jag tänkt.

Men mkt har iaf hänt sen sist, eller jag vet beror hur man ser det.
Jag har mest jobbat och har också således min semester inom sikte iaf.
Det är bara denna monstervecka kvar, 6 helpannor på raken, och en halvdag fick starta denna vecka. Phu!
Men då vet jag att det är extra nice med semester i 4!veckor. 8D

Så, för dem som icke vet...lär jag ta över butikschefsrollen efter härliga H som nu kör buss, brumbrum.
Både bra och dåligt beslut kanske men det ger mig i vilket fall erfarenheter som ansvarig i butik och ser bra ut på papper med, plus att det ändå är jävligt kul(för det mesta) ha mer ansvar (mest kanske det är för att man från bossa lite och ha kontroll på det mesta). 8P Men inget är eg. bestämmt ännu då cheferna alltid har "för mkt" att göra för ett möte, och då de tydligen har svårt att veta vad det är för vecka så drar de visst till utlandet så vi kanske skulle ha ett "möte" per telefon på MIN semester istället.... hum..

Göteborg och festival blev det iaf i mitten på juni, skönt häng med underbara vänner och även en tripp till Liseberg. Sugit att Metaltown bytt läge då allt blev som "nytt" och därmed ickefungerande. Men jag fick iaf se SOAD så det gjorde inget att jag missade/dissade Korn dagen efter då vi bojkottade dag 2.

Vad mer... inte mkt planer på semestern men nästa vecka ska syrran M med familj komma upp några dagar så då blir det iaf Skansen, veckan efter blir det jag och herrn som drar ner till dem istället och herrn ska hjälpa till med fönsterbyte medan jag ska lata mig 8D
En dagskryssning väntas med så jag kan införskaffa lite taxfriprylar(mest öl) och spelningar och bio är inplanerat med. Får mer tid till att träffa vänner som jag "aldrig" hinner annars när jag jobbar. Ska helt enkelt ladda batterierna med ny energi. Mkt mer tid för mina hundar och katter med.

Nåt att se fram emot alltså!!!



RSS 2.0