It's over for this year

Så för sista gången...God jul eras satans människor.


Blev en trevlig, lugn afton igår iaf. Jobb mellan 11-15.. som förvisso var totalt meningslöst då det var inne en hand full folk. Allt som allt, 95kr i kassan(då jag handlat det mesta)...inte värt det. Men jag dog inte av det, hade en del film att märka upp så jag hade att göra iaf. Kom hem till föräldrarna och ett dukat bor. Mums så gott med julmaten...och knäck, nötter, ost och kex.. massa svullande alltså. Gott var det. Klapparna var bra med.

Idag tolvtimmarspass...imorn elvatimmars... känns ok ändå.
Måndagen är jag ledig, tanken är ju att vi ska handla lite roligheter då istället,
fick ju inte lönen i torsdags så då det blir på måndag. Får se vad vi kommer hem med.

Ikväll efter stängning ska jag över till Cat Von P för att umgås med folk.
Lite drickandes är ju tanken också, men jag jobbar ju imorn så det blir lugners för mig.
Herrn hämtar mig inatt så att jag kommer hem.

Nästa rolighet att se fram emot; Nyår såklart!


In the spirit...

..well, in some kind of spirit that is.

Snart jul, två dagar, känns inte som att jag har jättemkt känsla för den. Men det har jag iofs inget emot heller, avskyr hysterin som alltid hör julen till. Har inte handlat mkt julklappar alls. Blir inte så mkt pengar till övers för sånt tjafs...spec. då man inte får pengar förrän imorn...kanske... trevlig julklapp från jobbet med andra ord.. ovissheten när lönen ska sättas in på kontot. Tack för den....

Har iaf varit och hälsat på syrran A förra veckan, det kändes kul att hinna dit innan julen så att jag iaf fick träffa henne och barnen. Men usch så dem växer fort, hinner inte med ju. Vi hann va ute och åka pulka och göra änglar i snön. 8D Så var jag och syrran ute i snöstormen en dag också, väldigt spännande, först stod jag upp...sen satt jag ner i snön sekunden efter. Haah.

... men om allt går som det ska, kommer vi åka ut imorn och handla hem en del roligheter.
Dels klappar till föräldrarna mina, kanske en och annan..till en och annan med..
till oss själva blir det oljeelement och förhoppningsvis en PS3 om vi känner oss generösa nog?!
Lite nödvändigheter till djuren våra såklart. Mat måste handlas.
Telefon ska lämnas in på lagning, ja, den som jag va klumpig nog att tappa hårt i golvet så att den inte funkar, typiskt. En annan telefon ska inhandlas till C då han har en lånefon. usch då. Vill helst kunna köpa det där satansköksbordet nån gång, men hey, låt oss inte ta vatten över huvudet här nu.
Låt oss istället vänta och se vad vi kommit hem med imorneftermiddag. haah. surprise!

Julen är en jobbhelg iår igen, men fasen då är jag ju ledig på nyår, och det är så mkt bättre då det blir Hawaiitema på festen! Lite planering tillsammans med Cat von P och Wasa imornkväll över hemlagade lasagne.


what more too wright?!...

nothing!

Before it goes down

...men först...

Fan vad jag vill syp på alla vidriga föräldrar med deras äckliga barn.
Kommer in i butiken och tror att det är en lekstuga.
Att ungarna tar sig freheten att renovera om hela barnnyhetshyllan är tydligen helt ok enligt deras föräldrar.
Tror ni inte jag gick i taket då jag nyss gick förbi denna sektion för att ställa tillbaks lite film... vad är det jag ser...alla jävla filmer helt omplacerade uh!! me dies. Men jag antar att de bara vill va snälla och ge mig lite jobb då det är totalt folktomt här större delen av dagen, nice(not)


NU, åter till det jag kom hit för att skriva.
Tanken är att jag ska söka lite jobb, då jag börjar(haft på känn..länge) ana oro.
Så nu när jag kommer hem blir det till att söka ett jobb som jag spanat in.
Snart när jag är ledig i tre hela dagar ska det minsann sökas massvis med jobb, hum iaf de som känns värt.
Iofs är det väl mkt som väger tyngre än hej-vi-har-ingen-känsla-för-service-och-skiter-i-vår-personal. Och jag tror jag hellre tar ingen-hund-på-jobbet-jobb än hej-här-ger-vi-inte-hela-lönen-till-alla-anställda-utan-istället-köper-vi-oss-själva-dyra-prylar-för-att-kunna-leva. hum see the problem?!

ehm ja, här sitter jag och klagar....på jobbet...på jobbet alltså. haah ganska ironiskt. Men och andra sidan är det rätt spännande också. Att inte veta vad som komma skall här näst. Inget förvånar mig längre iaf. Vilket iofs är rätt trist nu när jag tänker efter.

Jag vet ju att jag är en jävel på att jobba, alltså på att sköta mitt jobb, vad det än må vara.
Och tycker man att det är roligt, så blir man ju mer peppad till att ta egna initiativ(? känns som om det borde va ett s där nånstans, vad vet jag), vilket jag gör väldigt ofta här, men jag gör det ju för kunderna och oss som jobbar här,(mestadels för min egen del så att jag har nåt att göra och får känna mig stolt på riktigt) och det är nog för mig att veta att mina arbetskamrater uppskattar det jag gör...och ibland även en och annan kund. 8) Eller vad jag egentligen skulle skriva nyss var att jag, i min utopi, skulle uppskatta att bli märkbart uppskattad av ledningen. Men hey it ain't gonna happen ever så jag har slutat hoppas.
Jag trivs verkligen att jobba i butik, tycker att det är roligt att träffa så mkt folk(eh ja om man bortser från min tidigare kommentar i detta inlägg). Självfallet finns det idioter och det är väldigt osannoligt att jag slipper dem varje dag så lite får man väl tåla. Jag vet ju(oftast) hur de ska hanteras men är de idioter så kan det va svårt att komma överens varje gång...det där med att kunden alltid har rätt...vem fasen har hittat på den "regeln"?! Satans regel vill jag säga. Uh.

Åh...kunder...ett ögonblick....

så, återlämning, asiatiska filmer, bra val också. bra kund också.
Vill egentligen klaga ännu mer men känner att jag får lämna lite till senare.
Time to close up shop.



RSS 2.0