Ljuva sommarvärme

ooooh vad jag trivs i värmen nu, men dessvärre jobbade jag hela dagen igår så det blev inte så mkt sol då inte, men jag tyckte det va rätt kul att jobba ändå. Rätt mkt folk som ville hyra film trots det fina vädret, men jag antar att de garderar sig till senare. Skönt dock, att jag har tio minuters promenad hem därifrån, det är inte dåligt.
Idag blir det halvdagsjobb i grannkommun så det blir till att åka buss men det är inte långt, en kvart, tjugo ungefär.
Jag får ha sällskap av doggen Baron så vi ska nog klara av alla rånare, om de försöker något. Stängning idag, öppning imorn, blir bra det. Nu på förmiddagen har vi hunnit med en härlig promenad, men det behövs lite mer av sånt känner jag, alldeles för mkt onyttigt och för lite motion, men det är som vanligt, haah!

Ja och en annan kul sak är att jag äntligen ska få träffa min polare Ö, det är inte lätt att få en tid med henne, men hon har inte haft det lätt i år så det är skönt att hon mår lite bättre nu iaf. Jag ska bege mig till Kista för att luncha med henne på måndag. weee 

Så träffade jag Anders och Kampanat i förrgår, gick runt i Gamla stan, käkade lunch, och hamnade på det gamla Gamla stans bryggeri. Anders, som fyllde år då, bjöd mig på en öl, jag tackar och niger. 8)

ööh adjö för stunden




 


I got my mojjo running again

Ooooh yeah i helgen har jag verkligen kunnat tankats med ny energi. Var på återträff med Rättvis handelkursens alla årskurser som Röda korsets folkhögskola håller i. Kursen som hållit på sen 2000 är äntligen redo för att få en fortsättningskurs. Jag gick ju kursen förra året så jag har ju inte hunnit åstakomma så mkt än, medan andra som gick den med mig och åren innan har antingen blivit entreprenörer eller jobbar med frågorna inom ramarna för deras jobb med mera. Och ni ska bara veta hur inspirerande det är att få ta del av allas erfarenheter.

Vi hade denna återträff vid Kjesäter folkhögskola, såklart, där man bara stormtrivs och känner sig som kung med maten som serveras stup i ett, och vilken mat!... men nu är det ju faktiskt inte den jag vill skriva om så...

Fredagen började med att få ta del av den nuvarande kursens slutrapporter från Nepal och Indien, vilket var fantastiskt kul, de hade verkligen fått till bra sådana. Under lördagenvalde vi bland olika ämnen som vi ville lyssna till och föra en diskusion kring, ex. WFTO och dess kriterier, hur ska Nätverket Rättvis handel utvecklas, hur ska vi skillja på alla begreppen Rättvis handel/Rättvis Handel/Fairtrade/Fair trade m.m. Plus några till.

Sedan blev det latinamerikansk fest där vi fick lära oss lite Salasteg med CaminoCaroline, vilket var grymt kul, det ska jag se till att lära mig! Vi gjorde några kul "bryta isen"lekar även fast vi redan var bekanta med de flesta.

Så dagens tid gick ut på att utforma idérna ytterligare till en fortsättningskurs, där det kommer bli en plattform som grund och så kommer det finnas  lite alternativ att välja mellan beroende på när man vill börja och vilken riktning man drar åt.
Jag är grymt sugen på rätt mkt av de idéer som nämndes och jag hoppas att jag kiommer kunna hoppa på detta.

Som vanligt är ju dessa helger extremt intensiva så nu är jag rätt slut i huvudet men jag är glad och nöjd.
8)

Time of my life

Här har vi en annan goding, den här biten har man ju sätt tusen ggr som tonåring... och den är fortfarande lika bra, mkt nostalgikänslor inblandat! Jag måste bara köpa denna film..haaaaah jo det är sant, hur löjligt det än må vara så dör jag varje gång jag ser den. jaja, det är så det går.

;)

You got it

Den här Roy Orbison- låten är grymt bra 8)
Texten är speciellt bra ;)

Every time I look into your lovely eyes,
I see a love that money just can't buy.
One look from you, I drift away.
I pray that you are here to stay.

Anything you want, you got it.
Anything you need, you got it.
Anything at all, you got it.
Baby!

Every time I hold you I begin to understand,
Everything about you tells me I'm your man.
I live my life to be with you.
No one can do the things you do.
Anything you want, you got it.
Anything you need, you got it.
Anything at all, you got it.
Baby!
Anything you want
Anything you need
Anything at all

I'm glad to give my love to you.
I know you feel the way I do.
Anything you want, you got it.
Anything you need, you got it.
Anything at all, you got it.
Baby!
Anything you want, you got it
Anything you need, you got it
Anything at all, you got it
Baby
Anything at all
Baby
You got it

Jag har hittat en ny(gammal) musiker som var störtskön, jag har inte direkt lyssnat på honom tidigare,
förutom just den här låten och självfallet Oh pretty Woman som man har hört ett antal ggr. Mkt mkt bra musik!
Jag har lånat en skiva av föräldrarna och nu är jag såld!

Nånting händer...

... det e nåt skumt på gång
men våra vänner dem vaktar dagen lång
och dem finns i trakten här omkring
vill du ha hjälp så ring!
Här kommer Piff & Puff!...

Den låten sätter igång hjärnkontoret och jag börjar minnas gamla tider med en gammal polare som jag tyvärr inte haft kontakt med på evigheter, skulle va kul att veta vad hon hittar på nu för tin'. Men dessvärre är jag sämst på att komma ihåg namn och då speciellt efternamn så där sprack den idéen att försöka leka detektiv alldeles utan ledtrådar. Jag har till och med kollat igenom mina gamla dagböcker för att se om jag kunde finna nåt som kunde leda mig i rätt riktning, men icke!

Däremot har jag mkt som jag tänkt att jag ska införskaffa så att mitt liv blir liiite enklare...
1. Laserstråla mina ögon så att jag förhoppningsvis kan slippa brillor ( hum, det är väl mer nåt jag blir av med än skaffar mig iofs)
2. Ööööövningsköra så att jag kan skaffa körkortet jag eventligen inte behöver
3. Fixa en stöööööörre säng, jag vill ha en stoooooor skön säng.
..... men då krävs också pengar, viljan finns redan, men pengarna har inge land i sikte. Så jag får vackert vänta tills jag lyckats samla på mig nog med timmar på jobbet 8) för att klara detta, vilket inte händer än på ett tag.
Men då får jag passa på att roa mig medan jag väntar  ; P

All butterflyisch

minst sagt! And it's all because of you!


Work and More Play

Jorraaa sööörrrni... igår hade jag fest hos mig medan jag själv jobbade, spännande grejer förstår ni. Det gick mkt bra att jobba iaf, det va roligt men jag förstår inte hur jag ska kunna hinna med alla kunder själv...ojoj... men det är bara att le, ta djupa andetag och jobba på.... anyway...

När jag väl fick eskort hem till dörrn av tre stora grabbar så tog jag mig en efterlängtad öl och kände mig som hemma ;P
Kul var det iaf, grabbarna två satt och målade warhammergubbar och tjejerna fyra splande ölspel, plus att det va två andra där som drog rätt snart efter att jag kommit hem. ..

Öjöj, men jag mår rätt skapligt idag, lite skum i kroppen men all is lugnt!
Nu är jag hos föräldrarna och hälsar på, pappsen ville gärna träffa mig så självfallet ska han få det.
Jag skulle ju fixa lite med datorn också vilket resulterade i att jag hamnade här också... jag är inte mkt till sällskap alls egentligen alltså. Ev, grillning ikväll annars blir det väl nåt annat.

Carro med polare Anna har åkt så långt som till Vaxholm, där kan ju dem sitta..hahahahaaa...

Men nu ska jag gå ner till päronen igen ciao!!

Working girl

Aaahhhaaa! Yes nu har jag fått jobb, och det tack vare en speciell person.
Får se hur mkt det blir i början men jag säger tummen upp och det är skönt att verkligen komma igång igen.
Hjärnan har ju gått på lågvarv länge nu så jag blir lite överhettad av all information men det bearbetas och tas om hand så att här ska kunna jobba så mkt som möjligt.

Tredje dagen idag, men först ska jag väl  försöka få någon ordning på saker i hemmet....eeeh eller så skjuter jag upp det tills imorn..haaah... altanen måste fixas, inte ränsat rabatten eller tagit fram stolarna till bordet som också måste vändas på. Ojojoj, hur lat får man bli!?


Imorn får jag sovgäster i ett par dagar, Caroline med polare kommer till Sthlm så det är ett måste att iaf dammsuga upp allt grus som lyckats ta sig in, ehm ja, så vänta er att jag börjar väsnas kl. sent ikväll när jag kommer hem...eeeh eller jag menade imornbitti då folk inte kan klaga.

Nu ska jag inte skriva mer

typiskt men sant

ojoj.. nu blir jag trött, när jag inte riktigt förstår vad som just hänt. varken ur min egen synvinkel eller ur den andres...men det är bara att ta det för vad det är... eller iaf se till att låta bli att lägga någon större vikt i det. För genom små virvlar kan större mkt mer obehagligare virvlar växa.

Därmed inte sagt att jag inte tycker om det som är, nej, jag rent av.... känner ett lugn...samtidigt som jag är upprymd och alldeles galen inombords. Och kom ihåg; Jag är inte som alla andra, även om jag har en del åkommor som är gemensamt med dem.

8)

RSS 2.0