Alone in the videostore

Jag önskar att det kunde komma fler människor så att tiden skulle rinna iväg....eller nej förresten, det gör jag ju inte alls...önskar bara att tiden skulle rinna iväg.... så att jag kan få gå hem nån gång. Jag har iaf sällskap av Baron, som äntligen kommit hem igen efter att ha varit på semester hos en vän.

Det har iofs varit hysat med folk inne idag så det ska jag ju inte klaga på.

.... öööh.... mmm... jo... Arn kan man ju titta på om man har tråkigt, så det blev andra filmen....

och jag tror att jag håller på att dööö av tristess...inte av filmen...utan av väntan... orkar inte ta mig för att göra nåt spec. idag heller, så det blir bara det nödvändigaste. Ska ta  med mig nån film hem ikväll också som jag kanske kan hinna se innan ag börjar imorn vid fem.


....ooooh nu kommer det stooora uppmuntranstalet som Arn håller just innan det ska i strid. "......därför ska vi vinna freden!" "JAAAAA!"....... ojoj...spänningen är ooooooooliiiidlig


vill ha godis men är för lat för att röra mig från stolen till andra sidan disken, vad säger det om mig just nu?


Tööö töööö töööö...blött blött blött.... uh, inge roligt att behöva börja torka hundarna när man kommer in nu.
Jag vill bara att det ska torka upp snabbt, men de tär på tok för mkt snö för att det ska gå snabbt och problemfritt. Lär bli en hel del översvämning lite varstans, och stackars gräsmattor. haaah!

Eh kanske skriver igen snart.


assbar...

haaah nice, för en stund sen klev det en snubbe ur sin bil som han råkade parkera just framför mitt(jobbets)skyltfönster, då jag till min fasa fick äran att se halva och då menar jag verkligen halva hans häck, vilket inte var nån vacker synd, så här på ljusa dagen. Hur tänker man när man införskaffar sina brallor då? Eller har han kanske förlagt sitt bälte nånstans?...


Stendött i butiken idag, vad säger det?.. Jo att det är Ons innan löning, och jag längtar hem till min älskade och sängen, men är fast här till sent ikväll. Så jag ägnar mig åt att inventera godis/läsk så att det ser ut som om jag gör nåt, även torkat en del hyllor och filmer.

Tog hem Upp igårkväll, den va faktiskt väldigt bra, inte så där äckligt gullig som disneyfilmer alltid ska va. Så plus till den alltså. Ska försöka ta hem lite mer film nu att titta på så att jag verkligen kan rekom. eller inte till kunderna. Men man jobbar ju hela tiden så det hinns inte med, när jag väl är ledig är jag antingen för trött för att kolla på film eller så gör jag annat. Låter ju ofta filmer gå på i butiken, men det finns bara vissa fåtal filmer man fattar nåt av när de får gå i bakgrunden, då man jobbar. Som I love you, Beth Cooper, den var enkel att hänga med i fast jag inte kollade på den. Nu däremot har jag av nån anledning satt igång både District 9 och Surrogates och ingen av dem fattar jag så mkt av. Så dem måste jag ju ta hem. Men jag tycker mest att det är skönt att ha nåt i bakgrunden bara, är inte så mkt för att lyssna på musik på jobbet, bara om jag orkar ta med mig nån egen skiva eller så


öööhm så måste vi fixa en biiil tills nästa vecka då vi ska till Leksand för att åka skidor, öla och umgås!! Jag ska försöka stå på ett par skidor för det första, sen får vi se om jag kan åka...haah... skärtlapp annars. 8)
Måste införskaffa täckbrallor, jacka har jag redan egentligen. It's gonna be fun!!


näääh lite nytta nu då, om jag förmår att slita mig från elementet....

cold at work

Med hela 12!?grader i butiken står jag med jackan på över vårt portabla värmeelement.
Ska det vara så?!

Dagen har flytit på snabbt och relativt problemfritt tills nu då det inte rör sig så många i butiken just nu.
Från tretiden till sjutiden så har det varit folk nonstop här och tiden har runnit iväg... innan det ägnade jag mig åt att ringa kunder som försenade filmer... nu, bloggar jag, det säger allt.

Snart kommer Foxy hit igen och håller mig sällskap, herrn ska skjutsa Carro och Wasa runt lite med deras bil.


....öööööööh hjärndöd....

let's find something to dooooo

Summer where are you?!

Det kommer (förhoppningsvis) bli en grym sommar i år med!
Götebor +Metaltown +Liseberg, Sonisphere (som jag förövrigt totalt hade missat ska hålla till i Sthlm i år så thank you Carro för att du hann upplysa mig innan biljetterna tagit slut).

Så blir det självfallet mer semester men allt ska väl inte planeras så här långt i förväg.
Vore ju jävligt trevligt att åka upp till Ockelbo igen men det återstår att se, inget jag kan styra över än iaf och inte alls egentligen eftersom det inte är min familjs sommarställe utan en polares. 8)

Oohoo Åland måste besökas iår, då jag inte fick chansen förra året. Det är ett måste!


ehm ja, spännande grejer.


Snart jobb, kanske skriver mer då, om jag hinner, har nog en hel del att göra idag.



Skit


Skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skit skitGREJER!!!!!

Candy

För mkt godis omkring mig för att jag ska kunna låta bli det.

Insåg försent, eller snarare att en vänlig själ insåg försent att jag råkade lura en kund just för ett tag sen.
Han skulle få byta en film mot en annan för att dem redan sätt den som frugan valde tidigare...
Så när han väl bestämt sig för en ny, had ejag glömt bort "bytet" och han hade rätt bråttom så att han inte riktigt tänkte på att han fick betala mer än vad han skulle... men jag ser till att han får en gratisfilm nästa gång genom att jag skrev en notis på hans konot... försökte ringa också men det va inget svar.
Gissa om jag känner mig dum, hum.

Rätt lite kunder idag för att va lördag, men det är ju tydligen melodifestivalen, så då sitter folk tydligen hemma och kollar på skiten?! Men det passar mig rätt bra med tanke på att jag inte är jättefrisk än. Har ju legat i feber några dagar tidigare. Snart stängning också! 8)


Inget mer!

RSS 2.0